Página personal

Encetem el blog!!


Des de fa temps que em rondava pel cap la idea de crear un blog, però el cert és que per una cosa o altra sempre anava deixant-ho per a més endavant. Per fi m’he decidit i naix hui oficialment El blog de Daniel Català on intentaré anar mostrant a tot aquell que vulga acostar-se a aquesta finestra virtual algunes reflexions, pensaments, vivències o informacions sobre aquells temes que més m’interessen, m’inquieten o que més ocupen el meu temps. Actualment aquestos temes són principalment, els estudis a la U.P.V.  i els moros i cristians i tot allò que envolta a cadascun d’aquestos, aparentment tant diferents aspectes del meu quefer quotidià.

Però açò no vol dir que dins aquest blog no haja lloc per a més coses, de fet, segurament aquells amics que feu l’esforç de perdre alguns minuts del vostre temps en seguir les meues publicacions, trobeu ací dins una mescla heterogènia d’assumptes entre els que, amb sort haja alguna cosa del vostre interés.

Espere que siga així.

Moltes gràcies per avançat

Si te interesó, comparte:
4 Comments

Add a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad