Página personal

Nostàlgia alacantina (i 2): Benasau.


Des de fa unes setmanes tenia pendent aquesta entrada al blog, me la devia i sobre tot li la devia al poble de Benasau i la seua Comissió de Festes 2012 que confiaren en mi per fer de pregoner a les festes patronals d’aquest any.

Sense cap dubte, la data del 18 d’agost quedarà gravada en la meua memòria com un dels dies més emotius que he viscut al poble de Benasau. Aquest dia vaig llegir davant tota la gent del poble el pregó de festes que pocs dies abans i totalment per sorpresa, m’encomanà la Comissió de Fetses 2012.

L’orquestra a la Plaça l’Església, el lloc on havia de fer-se la presentació de la Comissió, estava a mig muntar apenes 10 minuts abans de l’acte i a l’escenari s’havia preparat un sistema de micròfons de circumstàncies i a més, ens havíem de conformar amb la il.luminació de la pròpia plaça, sense cap focus adicional. Tot açò feia que els nervis que ja tenia es multiplicaren.

Una mirada de complicitat amb el meu germà, membre de la Comissió, i saber que entre el públic tenia a la meua família em reconfortà. Quan Bea i Lìdia ens cridaren a l’alcaldessa i a mi per pujar a l’escenari, el cert és que se m’oblidà que no hi havia massa llum, que el so no era el millor i que les mirades, moltes d’elles de sorpresa en veure’m allí dalt, es centraven en la meua persona.

En aquell moment vaig començar a recordar, i tot el que havia escrit al pregó i anava llegint, ho visualitzava mentalment revivint històries i vivències que m’han moldejat com a persona.

Fou, com deia, molt emotiu i la reacció de la gent m’emocionà realment.

Vos deixe aquell pregó al següent enllaç per compartir amb tots vosaltres aquesta meravellosa experiència.

PREGÓ DE FESTES, BENASAU 2012.

P.D. La nit tingué un colofó espectacular amb l’Orquestra Óxido. Enhoarabona a la Comissió de Festes 2012 de Benasau.

Si te interesó, comparte:
4 Comments

Add a Comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad